maya fridan hvad beretter klienterne 

_80V0843.jpg

... mærk de mange kærlige energier der strømmer til dig, fra alle os, som du har rørt med din visdom.

 

Kære Maya. Hjertelig tillykke med dit jubilæum. TAK for dit store arbejde, kærlighed til den åndelige verden og alle omkring dig. Uden dig ville der være mindre lys i denne verden. Tak for din guidning og positive sind. Kærligst Camilla

Kære Maya! Jeg har været klient hos dig et par gange, og for mig er du den mest kompetente

clairvoyante, jeg har mødt - og jeg har mødt mange. Søren

Jeg har kendt dig i mange år og har stor respekt for dine clairvoyante evner & menneskekundskab samt den næstekærlighed du viser i din clairvoyance.

Kære Maya, vil bare lige sige tusind tak for i går. Du gav mig helt sikkert nogle guldkorn og et skub til at komme videre. Tak for det og tak for din fantastiske energi, som spreder glæde.

- Jeg har netop besøgt Maya og hun er utrolig i sine spirituelle egenskaber og ♥️ er med. Mine bedste anbefalinger 

- Tak for alt DU er og deler, mange år senere ved jeg, hvor meget det har betydet i mit liv, at du kom ind.

- Jeg er nemlig meget taknemmelig for den session jeg havde med dig først på året, og dine ord vejleder mig stadig.

...det ved jeg Maya, du skaber mirakler hvis man arbejder med! Tusind tak. Kh 

- Jeg har haft glæde af at kende dig og din fantastiske varme, og evner i nu 25 år❤️ Og håber på mange flere.

- Jeg har tidligere prøvet at være hos en clairvoyant, men du er simpelthen den dygtigste jeg nogensinde har være hos

- Han var VILDT begejstret for din clairvoyance. Du er fantastisk dygtig og vidunderlig kærlig overfor både mig og ham

Jeg gik fra en times clairvoyance hos Maya, med fornemmelsen af, at have tilbragt en time sammen med en elskelig gammel veninde. Jeg blev "set", "hørt" og "forstået". Ikke noget jeg oplever som en hverdagsforteelse. Efter flere gennemlytninger af seancen, som blev optaget, bliver de vise ord - og den for mig gode rådgivning - ved med at give, nye og fine nuancer.Hvis du har en smule kærlighed til dig selv, og i øvrigt mener du har brug for et lille kærlig klap eller spark, der kan motivere dig til handling, i den rigtige retning - så kik i vejviseren efter "vejviseren" Maya Fridan.En kærlig hilsen og tak. Frank Stoltenborg (Google)

Kære Maya. Dine clairvoyancer kan bare ikke sammenlignes med noget andet og er absolut af en helt egen klasse, som jeg bare sætter så stor pris på. Jeg bliver jo også udfordret når jeg taler med dig, men det er ok, det er det jeg har brug for, kan jeg mærke, og tingene falder stille og roligt på plads for mig. Der kommer i sidste ende harmoni og fred i vores liv, og jeg kan stille og roligt se en mening med den proces vi har været og er igennem. Anonym 2018

Kære Maya- jeg er så imponeret over dine budskaber og den måde du leverer på - så lærerigt og udviklende!. Det er så beundringsværdigt og unikt, det du kan.

Kære Maya. Fantastisk clairvoyance i går! Rigtig fint newsletter​ her til morgen det er dejligt at der komme sådan en mail fra dig i disse tider og tror det betyder meget for mange. Pas på dig :) Kærlige hilsner anonym (firma)

Har lige igen lyttet til hvad du formidler til mig og forstår det meget bedre. Tusind tak for din hjælp.

Du er et særdeles åndeligt begavet menneske fyldt med visdom og indsigt. Du er en kæmpe inspirationskilde.
Du gør en betydningsfuld forskel med din passion og livsmission. Tak for dig kære Maya Fridan

Kære Maya. Stor tak for i dag!! Jeg følte, at jeg gik noget mere lettet fra dig, end da jeg kom.

Kære Maya! Tusind tak for en smuk telefon-session i dag :-) Jeg har helt sikkert fået inspiration og nyt input.

Kære Maya, Er bare lige nødt til at opdatere dig, synes det er den vildeste / mest hårde clairvoyance jeg nogensinde oplevede sidste gang, men du er god Maya - du er rigtig rigtig god! Det har sat så mange ting igang hos mig, og jeg er meget meget målrettet nu. 

Kæreste Maya. Med denne buket mine varmeste tanker og ønsker til dig - med tak for din omsorg og kærlighed. Du fortjener det bedste. kærlige hilsener

Jeg har også gemt, alle de tidligere cd'er du har optaget til mig og engang imellem, nogle gange flere år efter, har jeg hørt dem og tænkt, hold da op, det kom jo til, at passe, hvad Maya i sin tid fortalte. Ønsker dig en vidunderlig og magisk dag 🧚‍♀️

Nu har jeg aldrig været studerende hos dig, men klient 2 gange og jeg har aldrig følt mig så set og omfavnet i andre sessioner som jeg gjorde hos dig. Man mærker bare med det samme, at du er et skønt menneske og mega professionel 🙏❤️.

Du er et rigtig dejligt menneske at tale med og super god clairvoyant.

Har det super godt nu. Blev helt afslappet /afklaret efter vores snak ❤️🙏

Kære. Maya. Jeg vil blot sige, at jeg følte dit lokale på slottet var helt fantastisk at møde dig i, ved sidste konsultation.
Der var en helt speciel ånd, som om de gamle mure hjalp mig på vej, bakkede mig op i at få det ypperste ud af din fantastiske vejledning. Der var en ro og hjertelighed.
Det er selvfølgelig mest af alt din energi 🙏, men det er nærmest som om, de gamle mure favner én, måske samarbejder med dig. Måske har andre det på samme måde - at der er noget helt særligt over dit lokale.BH. M

 

Vi flytter til et hyggeligt hus til november - og har lige et mellemstop i en lejlighed i en måned. Hyggeligt villakvarter, og så vidt en god skole til børnene. Det hele flaskede sig, som du forudsagde. Vi havde is i maven, fordi vi vidste det ville lykkes til sidst, sådan som du havde sagt. Og det gjorde det! Hip hip hurra. Vi glæder os til et nyt liv! Varme hilsener

Kære Maya! Jeg skriver til dig, fordi jeg meget gerne vil mødes med dig igen. Vores første møde gik rigtig godt. Mange ting er faldet på plads og min strategi er blevet meget mere klar. På baggrund af denne gode oplevelse med dig, vil jeg meget gerne mødes mig dig igen, primært om virksomhedens med dens fremtid og strategi.

Din hjælp har haft særlig stor betydning. Peter (firma)

Jeg er simpelthen så taknemmelig for sidste konsultation, Maya  - at der efter flere år endelig er én, der forstår mig.
Det er svært, når folk spørger, vil hjælpe, men alle hæfter sig ved det praktiske, mens man selv kan mærke, det handler om det indre, men ikke selv har opskriften. Det føler jeg at have nu.

Det var fantastisk at møde dig, Maya og vil jeg helt klart bruge dig fremover. Det var især bekræftende at høre de mange ord, jeg selv har tænkt, og at jeg ikke er tosset

 

*Par clairvoyance. Glæder mig til at se dig igen på den ene eller den anden måde ❤️. Tak for din hjælp. Du er så dygtig.

*Kære Maya. Jeg var til clairvoyance hos dig i december og tusind tak for den skønneste oplevelse.

*Tusind tak Maya,  du er som jeg har sagt til dig så mange gange før fantastisk. Du har givet mig håb igen.

*Hjertelig tak for din strålende repræsentation af mine forældre og for klarsynet rådgivning.

Kære Maya. Jeg sender dig denne lille gave, fordi jeg er SÅ taknemmelig for clairvoyancen. Tusind tusind tak. 

Kære Maya. Tusind tak for en helt fantastisk session med dig. Det har virkelig sat en masse ting igang hos mig, og jeg kan mærke sandheden i mig selv i det sagte.

Kære Maya, jeg fandt den medaljon, som min mor i afdødekontakten refererede til.

Kære Maya. Du er altid så præcis, hjertelig og let, så selv de svære udfordringer får et strejf af lethed og en pæn gang gange humor. Det har betydet meget for alle og for uddannelsen (faget) at du stiller op med din ekspertice.

 

 

Det er første gang i mit liv, at jeg følte mig set for den jeg er, min sjæl. Livet gav helt ny mening. Og alt det med at være den overfølsomme pige blev pludselig til min styrke. Jeg kunne noget med den følsomhed. Det var ikke kun en belastning. Det var faktisk en smuk del af mig, en vigtig del af mig. Det er det bedste jeg har oplevet udover at få børn.

Kære Maya. Nu ved jeg hvilken flytning du så i min clairvoyance session for noget tid siden. Et parcelhus der ligger lidt skævt på grunden. Et sted hvor solen altid skinner - her kommer vi nok til at bo et stykke tid .Havde lige lyst til at dele.
Det er vores nye sommerhus som ligner et parcelhus på en skrånende grund. kh Henrik

Kære Maya! Jeg skriver med en glædelig nyhed og lovede dig at give lyd når det var.
Du sagde til mig i sommers at jeg skulle nyde sommeren og du sagde, at der ville gå ca 5 måneder,

så var jeg gravid igen. Maya fik ret og der gik netop 5 måneder - og igår vi vi inde og se det

smukkeste lille hjerte slå i min mave.
Jeg har det rigtig godt og aldrig har jeg været lykkelig og taknemmelig og ikke mindst rolig.
Livet er en gave og nyder hvert sekund. Du er savnet men ved at vi ses lige pludselig.
Kys og kram Ditte Marie Hornung

Kære Maya! Tak for sidst. Som altid var det fantastisk. Denne gang fyldt med mest glæde og muligheder. Vi er begge glade – og lidt overrumplede af de mange muligheder, som jo skal udnyttes.

Kære Maya! Tusind tak for din rådgivning i sidste uge. Hvor blev jeg glad for det, du fortalte mig. Det hele føles så rigtigt, og så alle de gode praktiske råd. Lige hvad jeg manglede. Mange kærlige hilsener

Hej Maya Tak for en givende og kærlig clairvoyance i går.

Kære Maya! Det var dejligt, svalende, støttende og meningsfyldt.

Jeg bevæger mig videre med lidt mere styrke og lidt mere dybde end før.

Jeg mærkede sjovt nok, hvordan jeg så en dybde lige pludselig, et niveau mere lige efter vi havde talt.

Kære Maya! Håber du har det godt fantastisk søde Maya.
Jeg skriver med en glædelig nyhed og lovede dig at give lyd når det var.
Du sagde til mig i sommers at jeg skulle nyde sommeren og du sagde, at der ville gå ca 5 måneder, så var jeg gravid igen. Maya fik ret og der gik netop 5 måneder - og igår vi vi inde og se det smukkeste lille hjerte slå i min mave.
Jeg har det rigtig godt og aldrig har jeg været lykkelig og taknemmelig og ikke mindst rolig.
Livet er en gave og nyder hvert sekund. Du er savnet, men ved at vi ses lige pludselig.
Kys og kram Ditte Marie Hornung 2018

Hej Maya! Først og fremmest en varm tak for clairvoyance i dag - som altid med masser af udviklende perspektiver og spørgsmål at tænke over! Det liv altså!Det er så beundringsværdigt hvad du kan samle op!

 

 

Hjertelig tak for din strålende repræsentation af mine forældre og for klarsynet rådgivning. Kærlig hilsen "anonym"

Kære Maya! Tak for en dejlig og opmuntrende clairvoyance. 🌺

Kære Maya, tusind tak for i går…. du er fantastisk :)

Mange tak fordi du lærer mennesker at være autentiske. Vi har brug for forbilleder som dig. Kærlig hilsen S

Tak for denne hjertelige morgenstund - det var så smukt og nærværende.
Der summer nu kun 100 nye spørgsmål rundt i mit hoved foranledet af alt det andet jeg fik svar på.
Tiden løb stærkt og vi havde alle "tre" så meget på hjertet, hvordan løser vi det?
En ny tid... jeg kommer gerne forbi igen, hvis du mener det kan genoptages eller er det bedre at vente?
Jeg glæder mig meget til at hører Cdèn selvom jeg allerede føler mig dybt beriget.

 

Anbefaling

Min første clairvoyance med Maya var i 2009. Siden da, har jeg brugt hende omtrent hvert andet år. Jeg bruger hendes clairvoyancer som en åndelig vinkel på min livsvej og i min omsorg for mig selv, på lige vis med psykologer og læger, som jeg søger råd og vejledning hos i forhold til mit psykiske og fysiske helbred. Læs mere her

 

Klarsynsaften og foredrag

Kære Maya! Tak for en fantastisk oplevelse igår. Jeg fik simpelthen så meget ud af dit foredrag , dine clairvoyancer og selv at deltage.. der faldt mange ting på plads og jeg fik en forståelse af nogle årsags-sammenhænge som du sagde/kunne se, inden jeg selv kunne!

Tusind tak for en utrolig spændende og lærerig aften i går. Vi talte sammen om i dag, hvilken kæmpe succes det havde været. Selvom der ikke var besked personligt til mig, kunne jeg bruge meget af det du sagde til andre, eller det du generelt talte om.

Jeg har mødt mange clairvoyante, men jeg skal love for, at du er den mest kompetente og dygtige clairvoyante jeg har mødt, og så har du en fantastisk karisma og levende måde at formidle budskaberne på. Tusind tak!

Kære Maya! Først sender jeg dig den varmeste kærligste hilsen, jeg måtte have til rådighed. Jeg har genvundet tilliden til livet, mine guider og mig selv. Om muligt med større indsigt og større livsglæde end jeg måtte have oplevet før. Din smukke kærlige måde at formidle og din evne til at se min energi, gjorde forskellen.
Tak fra Camilla Nymand

 

 

Kære Maya! Jeg er kun lige startet på bogen, men da jeg åbnede den første gang kom der en helt fantastisk stor kærlig energi - WOW. Det har jeg ALDRIG nogensinde oplevet når jeg har åbnet en bog.  - en stor tak herfra. Kh

Kære Maya! Igen er TAK et lille ord, der langt fra dækker den gratitude jeg føler lige nu. Dit møde med min datter i dag, har været såvel forløsende, som beroligende og helende.  Hun stråler af det du har tilført. Jeg er rørt og fuld af beundring. Vejret trækkes friere nu. Kærligst Irene 🙏🏻

 

Kære Maya... Jeg vil også takke dig så mange gange for, at have tilført denne fantastiske dimension i mit liv med clairvoyancerne.

Jeg vidste godt det ville løfte mig til et andet plan at tage skoleforløbet hos dig. Men jeg blev virkelig overrasket da jeg i denne weekend oplevede hvordan det også skulle få indvirkning på et helt personligt og indre plan.

 

Hej Maya! Tak  for sidst! Det var virkelig en oplevelse jeg aldrig glemmer. Det betyder meget for mig at have mødt dig. Du har givet mig gode råd, som jeg kan bruge i mit liv. Det du kan og gør, beundrer jeg dig for. Jeg tager alt til mig, som du har sagt! Du har virkelig gjort mig opmærksom på nogle ting, som jeg ikke har tænkt over før.

Tusind tak igen!

Kære Maya! Det har virkelig formet sig efter, hvad din clairvoyance fortalte mig for et år siden. Ja, det er utroligt, hvordan tingene virkelig falder i hak. - Så langt jeg er nået i dag, efter det du fortalte i Clairvoyancen for et år siden, må jeg sige virkelig holder stik. - Jeg ville gerne dele min oplevelse med dig og hvad din flotte clairvoyance har gjort ved mig 😄

Kære Maya!  

Tak for en meget berigende session.

Krystalklar og mega givende - som sædvanlig!!!

Du er SÅ dygtig - og jeg er lidt stolt af dig :-)

Kære Maya, altså altså…jeg lytter til din cd og alt sammen falder stille og roligt i hak…lige som du har sagt. Vil bare sige, at tingene går fint, jeg er simpelthen så glad for din sparring og de samtaler vi har haft. Det giver mig så megen ballast og robusthed til at klare de udfordringer der måtte være på min vej. Og samtidig smiler jeg også ”ret tit ”. når jeg så opdager, at nåh ja, det var jo også det Maya sagde.

Tak for et forrygende godt arrangement i Silkeborg :) Det var da helt fantastisk og at få hils på dig :D. Tak

Min veninde, der lige har været hos dig, havde en fantastisk oplevelse :-)... tak fordi du er sådan et fantastisk menneske Maya, der deler frugten af dine evner med din omverden. Et kæmpe knus herfra.

Kære Maya! Tak for en livsfremmende oplevelse i går.  

Jeg fik alt forærende som på en perlerække: Hvem, det er godt at være sammen med, hvor, der er meget kærlighed, formålet i mit univers, mit forhold til naturen og hvad der betyder noget. En der beundrer mig, og hvad der er sundt for mig og giver mig livsenergi. Plus en vidunderlig følelse af det åndelige univers og virkeligheden bag det fysiske liv.

Igen tak.