top of page

hvad beretter klienterne  
"uddrag"

Buddha blå.jpg

Anbefaling

Min første clairvoyance med Maya var i 2009. Siden da, har jeg brugt hende omtrent hvert andet år. Jeg bruger hendes clairvoyancer, som en åndelig vinkel på min livsvej og i min omsorg for mig selv.

På lige vis med psykologer og læger, som jeg søger råd og vejledning hos, i forhold til mit psykiske og fysiske helbred. Se gittes fulde anbefaling herTak for dig Maya, for at give din gave videre og for at inspirere os andre. Det har været en livsændring - og man kommer aldrig til at vende tilbage. 
Det er med stor taknemmelighed at jeg nu forstår den gave, som jeg har fået. Men også med megen ydmyghed. Din tidligere elev. Anonym

 

Jeg gik fra en times clairvoyance hos Maya, med fornemmelsen af, at have tilbragt en time sammen med en elskelig gammel veninde. Jeg blev "set", "hørt" og "forstået". Ikke noget jeg oplever som en hverdagsforteelse. Efter flere gennemlytninger af seancen, som blev optaget, bliver de vise ord - og den for mig gode rådgivning - ved med at give, nye og fine nuancer.

Hvis du har en smule kærlighed til dig selv, og i øvrigt mener du har brug for et lille kærligt klap eller spark, der kan motivere dig til handling i den rigtige retning - så kik i vejviseren efter "vejviseren" Maya Fridan. En kærlig hilsen og tak.
Frank Stoltenborg

Du er utrolig i dine spirituelle egenskaber og hjertet er med.
Mine bedste anbefalinger. 

 

Jeg har kendt dig i mange år nu og har stor respekt for dine clairvoyante evner. Din menneskekundskab, samt den næstekærlighed du viser i din clairvoyance.

Mærk de mange kærlige energier der strømmer til dig, fra alle os, som du har rørt med din visdom.

 

Kære Maya. TAK for dit store arbejde, kærlighed til den åndelige verden og alle omkring dig. Uden dig ville der være mindre lys i denne verden. Tak for din guidning og positive sind. Kærligst Camilla

Det er første gang i mit liv, at jeg følte mig set for den jeg er, min sjæl. Livet gav helt ny mening.

Kære Maya. Jeg har været klient hos dig et par gange, og for mig er du den mest kompetente clairvoyante, som jeg har mødt - og jeg har mødt mange. Søren

Kære Maya. Det har virkelig formet sig efter, hvad din clairvoyance fortalte mig for et år siden. Ja, det er utroligt, hvordan tingene virkelig falder i hak, så langt jeg er nået i dag. Jeg vil gerne dele min oplevelse med dig og hvad din flotte clairvoyance har gjort ved mig. 

Jeg har kendt dig i mange år og har stor respekt for dine clairvoyante evner & menneskekundskab, samt den næstekærlighed du viser i din clairvoyance.

Jeg har netop besøgt Maya og hun er utrolig i sine spirituelle egenskaber og hjertet er med. Mine bedste anbefalinger 

Tak for alt DU er og deler ud. Her mange år senere, ved jeg, hvor meget det har betydet i mit liv.

Kære Maya. Du er altid så præcis, hjertelig og let, så selv de svære udfordringer får et strejf af lethed,  og en pæn gang gange humor. Det har betydet meget for alle og for uddannelsen (faget) at du stiller op med din ekspertice.

Jeg har tidligere prøvet at være hos en clairvoyant, men du er simpelthen den dygtigste jeg nogensinde har været hos. 

Han var VILDT begejstret for din clairvoyance. Du er fantastisk dygtig og vidunderlig, kærlig overfor både mig og ham

Kære Maya. Dine clairvoyancer kan bare ikke sammenlignes med noget andet og er absolut af en helt egen klasse, som jeg bare sætter så stor pris på. Jeg bliver jo også udfordret, når jeg taler med dig, men det er ok.

Det er netop det, jeg har brug for. 

Kære Maya. Jeg er så imponeret over dine budskaber og den måde du leverer på - så lærerigt og udviklende!. Det er så beundringsværdigt og unikt, det du kan.

Du er et særdeles åndeligt begavet menneske, fyldt med visdom og indsigt. Du er en kæmpe inspirationskilde for mange. Du gør en betydningsfuld forskel med din passion og livsmission. Tak for dig kære Maya Fridan

Jeg har haft glæde af at kende dig i nu 25 år og din fantastiske varme og evner. 

Kære Maya. Må opdatere dig, da jeg synes, at det er den vildeste / mest hårde clairvoyance, jeg nogensinde har oplevet. Men du er god Maya - du er rigtig rigtig god! Det har sat så mange gode ting i gang hos mig, og jeg er meget meget målrettet nu. 

Kære

ste Maya. Med denne buket mine varmeste tanker og ønsker til dig - med tak for din omsorg og kærlighed. Du fortjener det bedste. kærlige hilsener

 

Jeg har også gemt, alle de tidligere cd'er du har optaget til mig - og lyttet til dem en gang imellem. Nogen gange flere år efter. Jeg har genhørt dem og tænkt, hold da op, det kom jo til, at passe, hvad Maya i sin tid fortalte. 

Jeg har været klient hos dig to gange. Jeg har aldrig følt mig så set og omfavnet i andre sessioner, som jeg gjorde hos dig. Man mærker bare med det samme, at du er et skønt menneske og mega professionel.

Du er et rigtig dejligt menneske at tale med og super god clairvoyant. Har det super godt nu. Blev helt afslappet /afklaret efter vores samtale. 

Vi flytter til et hyggeligt hus i november. Det hele flaskede sig, som du forudsagde. Vi havde is i maven, fordi vi vidste det ville lykkes til sidst, sådan som du havde sagt. Og det gjorde det! Hip hip hurra.

Kære Maya. Mange ting er faldet på plads og min strategi er blevet meget mere klar. På baggrund af denne gode oplevelse med dig, vil jeg meget gerne mødes mig dig igen, primært om virksomhedens med dens fremtid og strategi. Din hjælp har haft særlig stor betydning. Peter (firma)

Kære Maya. Jeg var til clairvoyance hos dig i december og tusind tak for den skønneste oplevelse.

Tusind tak Maya. Du er, som jeg har sagt til dig så mange gange før, fantastisk.

Du har givet mig håb igen.

 

Kære Maya. Tusind tak for en helt fantastisk session med dig. Det har virkelig sat en masse ting igang hos mig, og jeg kan mærke sandheden i mig selv i det sagte.

Kære Maya, jeg fandt den medaljon, som min mor i afdødekontakten refererede til.

Kære Maya. Nu ved jeg, hvilken flytning du så i min clairvoyance session. Et parcelhus der ligger lidt skævt på grunden. Et sted hvor solen altid skinner - her kommer vi nok til at bo et stykke tid .
Det er vores nye sommerhus som ligner et parcelhus, ligger på en skrånende grund. Kh Henrik

Kære Maya. Jeg skriver med en glædelig nyhed og lovede dig, at give lyd fra mig.
Du sagde til mig i sommer, at jeg skulle nyde sommeren - og du sagde, at der ville gå ca 5 måneder, så var jeg gravid igen. Maya fik ret og der gik netop 5 måneder - og igår vi vi inde og se det smukkeste lille hjerte slå i min mave.
Livet er en gave og nyder hvert sekund. Du er savnet, men ved at vi ses lige pludselig. Kys og kram Ditte Marie Hornung

Kære Maya! Tak for sidst. Som altid var det fantastisk. Denne gang fyldt med mest glæde og muligheder. Vi er begge glade – og lidt overrumplede af de mange muligheder, som jo skal udnyttes.

Kære Maya! Tusind tak for din rådgivning i sidste uge. Hvor blev jeg glad for det, du fortalte mig. Det hele føles så rigtigt, og så alle de gode praktiske råd. Lige hvad jeg manglede. Mange kærlige hilsener

Hej Maya Tak for en givende og kærlig clairvoyance i går.

Kære Maya! Det var dejligt, svalende, støttende og meningsfyldt. Jeg bevæger mig videre med lidt mere styrke og lidt mere dybde end før.

Hej Maya! Først og fremmest en varm tak for clairvoyancen i dag - som altid med masser af udviklende perspektiver og spørgsmål at tænke over. Det liv altså! Det er så beundringsværdigt, hvad du kan samle op!

 

 

Hjertelig tak for din strålende repræsentation af mine forældre og for klarsynet rådgivning. Kærlig hilsen "anonym"

Mange tak fordi du lærer mennesker at være autentiske. Vi har brug for forbilleder som dig. Kærlig hilsen S

hvad beretter klienterne  
"uddrag"

Tusind tak for en utrolig spændende og lærerig aften i går. Vi talte sammen om den i dag og hvilken kæmpe succes det havde været. Selvom der ikke var besked personligt til mig, kunne jeg bruge meget af det du sagde til andre, eller det du generelt talte om.

Jeg har mødt mange clairvoyante, men jeg skal love for, at du er den mest kompetente og dygtige clairvoyante jeg har mødt, og så har du en fantastisk karisma og levende måde at formidle budskaberne på. Tusind tak!

Kære Maya! Tak for en fantastisk oplevelse igår. Jeg fik simpelthen så meget ud af dit foredrag og dine clairvoyancer til publikum, og mig. Der faldt mange ting på plads og jeg fik en forståelse af nogle årsags-sammenhænge, som du sagde/kunne se, inden jeg selv kunne.

Kære Maya! Først sender jeg dig den varmeste kærligste hilsen, jeg måtte have til rådighed. Jeg har genvundet tilliden til livet, mine guider og mig selv. Om muligt med større indsigt og større livsglæde end jeg måtte have oplevet før.

Din smukke kærlige måde at formidle og din evne til at se min energi, gjorde forskellen.Tak fra Camilla Nymand

Kære Maya! Igen er TAK et lille ord, der langt fra dækker den grattitude jeg føler lige nu. Dit møde med min datter i dag, har været såvel forløsende, som beroligende og helende. Hun stråler af det du har tilført. Jeg er rørt og fuld af beundring. Vejret trækkes friere nu. Kærligst Irene 

 

Kære Maya. Jeg vil takke dig så mange gange for, at have tilført denne fantastiske dimension i mit liv med clairvoyancen.

Jeg vidste godt det ville løfte mig til et andet plan, at tage skoleforløbet hos dig. Men jeg blev virkelig overrasket, da jeg i denne weekend oplevede, hvordan det også skulle få indvirkning på et helt personligt og dybt indre plan.

 

Hej Maya. Tak  for sidst! Det var virkelig en oplevelse jeg aldrig glemmer. Det betyder meget for mig at have mødt dig. Du har givet mig gode råd, som jeg kan bruge i mit liv. Det du kan og gør, beundrer jeg dig for. Du har virkelig gjort mig opmærksom på nogle ting, som jeg ikke har tænkt over før. Tusind tak igen!

Kære Maya. Tak for en meget berigende session.Krystalklar og mega givende - som sædvanlig! Du er SÅ dygtig - og jeg er lidt stolt af dig. 

Kære Maya, altså altså… jeg lytter til din cd og alt sammen falder stille og roligt i hak, lige som du har sagt. Vil bare sige, at tingene går fint. Jeg er simpelthen så glad for din sparring og de samtaler vi har haft.

Det giver mig så megen ballast og robusthed til at klare de udfordringer der måtte være på min vej. Og samtidig smiler jeg også ret tit, når jeg så opdager, at nåh ja, det var jo også det Maya sagde.

Tak for et forrygende godt arrangement i Silkeborg. Det var da helt fantastisk og at få hilst på dig. Tak.

Min veninde, der lige har været hos dig, havde en fantastisk oplevelse.

Tak, fordi du er sådan et fantastisk menneske Maya, der deler frugten af dine evner med din omverden. Et kæmpe knus herfra.

Kære Maya! Tak for en livsfremmende oplevelse i går.

Jeg fik alt forærende som på en perlerække: Hvem, det er godt at være sammen med, hvor, der er meget kærlighed, formålet i mit univers, mit forhold til naturen og hvad der betyder noget. En der beundrer mig, og hvad der er sundt for mig og giver mig livsenergi. Plus en vidunderlig følelse af det åndelige univers og virkeligheden bag det fysiske liv. Igen tak.

bottom of page