top of page

  clairvoyant rådgivning

Maya Fridan

Mere mellem himmel og jord

"Det er helt vildt at lytte til alt dette. At få gennemgået mit liv, mine drømme, mine ambitioner. Lidt i en pærevælling og så alligevel med en rød tråd, fordi tingene knytter sig sammen efterhånden, som Maya taler.

Da vi slutter må jeg erkende, at jeg er lidt blæst omkuld. Rørt og forundret. Stadig med en smule skepsis, men nu en skepsis, som jeg ikke kan forklare. Maya har talt om ting, som hun ikke kunne have researchet sig frem til."

Uddrag af artikel fra ugebladet Søndag 
oktober 2018 

"Vi tester clairvoyance"
Unknown-11.jpeg

Clairvoyant rådgivning
I en clairvoyant rådgivning benytter jeg mine evner til at kontakte dine personlige åndelige hjælpere. Dine hjælpere bestemmer, hvor meget du skal have oplyst og derfor er en clairvoyance styret af de oplysninger, som jeg får. Rådene er typisk relateret til den livsfase, som du befinder dig i nu, og de er nænsomt udvalgt af dine vejledere, for at hjælpe dig til at få en ny klarhed i din hverdag og give dig et kærligt skub fremad.


Man kan altså ikke forvente eller afkræve bestemte svar, da jeg arbejder med en højere intelligens, som kender til det større perspektiv og udviklingsvejen i dit liv. Der frigives de informationer, som er bedst for dig her og nu i relation til dit nuværende ståsted.
 
Clairvoyancen er en enestående lejlighed til at blive rådgivet omkring dine muligheder, når du har brug for hjælp til at få løsnet op for tvivlsspørgsmål, problemer eller konflikter i dit liv. Uanset om det handler om selvudvikling, personlige potentialer, spiritualitet, helbred, arbejdssituation, parforhold, børn, bolig eller andet.

Clairvoyance for par

Denne rådgivning er målrettet på at opnå balancer i forholdet, hvor der er fastlåsninger i enten følelsesmæssigt, kommunikativt, praktisk mv. Hvad der kan gøres for at få parforholdet på god kurs. 

Rådgivningen vil give jer mulighed for at anskue partneren fra en anden og ny vinkel. I vil tillige få konkrete redskaber med hjem, som kan anvendes til at skabe forbedringer i forholdet.

Clairvoyance på tidligere liv (temaer)

Ønsker du at få belyst, hvem du har været i tidligere liv og hvilke temaer, der har udspillet sig, ka n du bede om dette specifikt i clairvoyancen/ved bestillingen.Jeg evner at se årsagssammenhænge med reference til dette liv. 

Din spirituelle vej, dine psykiske evner og dit udviklingspotentiale

Du har mulighed for at der sættes fokus specifikt på dette emne.

Du er velkommen.

Clairvoyance betyder

"Clairvoyance betyder klarsyn og er en evne til at se andre tilværelsesplaner end det fysiske. Med en højere synsevne er man bl.a. i stand til at se både frem og tilbage i tiden, hvilket er årsagen til, at en clairvoyant kan rådgive omkring både fortidige, nutidige og fremtidige begivenheder."

bottom of page