maya fridan clairvoyant rådgivning 

Artikel fra ugebladet Søndag
oktober 2018
"Vi tester clairvoyance"
Unknown-11.jpeg

Clairvoyance

Clairvoyance betyder klarsyn og er en evne til at se andre tilværelsesplaner end det fysiske. Med sådan en højere synsevne er man eks. i stand til at se både frem og tilbage i tiden, hvilket er årsagen til at en clairvoyant kan rådgive omkring fortidige, nutidige og fremtidige begivenheder.

Clairvoyance for par

Jeg giver også clairvoyant rådgivning til par. Rådgivningen vil være målrettet direkte mod at opnå et bedre samliv og kommunikation i forholdet. Det er en konstruktiv måde at få set på eventuelle problematikker og hvad der kan gøres for at få et parforhold på rette kurs eller blot rettet ind. 

Rådgivningen vil give jer mulighed for at anskue partneren (og dig selv) fra en anden vinkel og  giver jer redskaber/forståelse i forholdet. Arbejdsredskaber til at forbedre forholdet og få en større forståelse af den anden parts motiver og handlemåder. 
Det er altså ikke at sidestille med terapi, men udelukkende rådgivning. I skal derfor være åbne og klar til at lytte budskaberne fra jeres guider - lytte i en åbenhed, for efterfølgende at tale om det og evt. søge terapi, hvis det anses som en option. 

 

Clairvoyant rådgivning
I en clairvoyant rådgivning benytter jeg mine evner til at kontakte dine personlige åndelige hjælpere. Dine hjælpere bestemmer, hvor meget du skal have oplyst og derfor er en clairvoyance styret af de oplysninger, som jeg får. Rådene er typisk relateret til den livsfase, som du befinder dig i nu og er nænsomt udvalgt af dine vejledere, for at hjælpe dig til at få en ny klarhed i din hverdag og give dig et kærligt skub fremad.

 

For mig, er det vigtigt i min rådgivning, at der er en respektfuldhed for de åndelige hjælperes guidning og dermed en forståelse for, at de ved lige præcis, hvor du er i din udvikling - og at der vil komme de informationer, som du har behov for netop nu.
Man kan altså ikke forvente eller afkræve bestemte svar, da jeg arbejder med en højere intelligens, som kender til det større perspektiv og udviklingsvejen i dit liv. Der frigives de informationer, som er bedst for dig her og nu i relation til dit nuværende ståsted.
 
Clairvoyancen er en enestående lejlighed til at blive rådgivet omkring dine muligheder, når du har brug for hjælp til at få løsnet op for tvivlsspørgsmål, problemer eller konflikter i dit liv. Dette uanset om det handler om selvudvikling, personlige potentialer, spiritualitet, helbred, arbejdssituation, parforhold, børn, bolig eller andet.

Du er velkommen.

Hvis det mod forventning, viser sig efter et kvarter inde i en "læsning", at der ikke er opnået en tilfredsstillende kontakt, kan enten jeg eller klienten, stoppe sessionen uden betaling.

Efter dette punkt, må klienten acceptere at sessionen er tilfredsstillende.