top of page

  clairvoyant rådgivning

Maya Fridan

Mere mellem himmel og jord

"Det er helt vildt at lytte til alt dette. At få gennemgået mit liv, mine drømme, mine ambitioner. Lidt i en pærevælling og så alligevel med en rød tråd, fordi tingene knytter sig sammen efterhånden, som Maya taler.

Da vi slutter må jeg erkende, at jeg er lidt blæst omkuld. Rørt og forundret. Stadig med en smule skepsis, men nu en skepsis, som jeg ikke kan forklare. Maya har talt om ting, som hun ikke kunne have researchet sig frem til."

Unknown-11.jpeg
Uddrag af artikel fra ugebladet Søndag 
oktober 2018 

"Vi tester clairvoyance"

Clairvoyant rådgivning
I en clairvoyant rådgivning benytter jeg mine evner til at kontakte dine personlige åndelige hjælpere. Dine hjælpere bestemmer, hvor meget du skal have oplyst og derfor er en clairvoyance styret af de oplysninger, som jeg får. Rådene er typisk relateret til den livsfase, som du befinder dig i nu, og de er nænsomt udvalgt af dine vejledere, for at hjælpe dig til at få en ny klarhed i din hverdag og give dig et kærligt skub fremad.


Man kan altså ikke forvente eller afkræve bestemte svar, da jeg arbejder med en højere intelligens, som kender til det større perspektiv og udviklingsvejen i dit liv. Der frigives de informationer, som er bedst for dig her og nu i relation til dit nuværende ståsted.
 
Clairvoyancen er en enestående lejlighed til at blive rådgivet omkring dine muligheder, når du har brug for hjælp til at få løsnet op for tvivlsspørgsmål, problemer eller konflikter i dit liv. Uanset om det handler om selvudvikling, personlige potentialer, spiritualitet, helbred, arbejdssituation, parforhold, børn, bolig eller andet.

Clairvoyance for par

Clairvoyant rådgivning til par er en anden mulighed. Denne rådgivning vil være målrettet et bedre samliv og en bedre kommunikation i forholdet. Clairvoyancen er en konstruktiv måde at se på eventuelle problematikker samt ikke mindst for at få en klarhed over, hvad der kan gøres for at få parforholdet på rette kurs igen. 

Rådgivningen vil give jer mulighed for at anskue partneren (og dig selv) fra en anden og ny vinkel, og I vil få konkrete redskaber med hjem, der kan være med til at forbedre forholdet og skabe en større forståelse for den partnerens motiver og handlemåder. 


Clairvoyance er altså ikke at sidestille med terapi. Det er udelukkende rådgivning. I skal derfor være åbne og klar til at lytte til budskaberne fra jeres guider, for efterfølgende at bruge clairvoyancen til at få talt forholdet igennem.

Clairvoyance på tidligere liv (temaer)

Ønsker du at få belyst, hvem du har været i tidligere liv og hvilke temaer, der har udspillet sig, kan du bede om dette specifikt i clairvoyancen/ved bestillingen.

Jeg evner at se årsagssammenhænge til dette liv i forhold til personlige mønstre, tiltrækning af bestemte livssituationer/konflikter/personlighedstyper mv. Følelsesmæssige temaer som repeterer sig for dig. 

Dette kan give dig en dyb personlig forståelse for og afklaring af dilemmaer, og dermed hjælpe dig til at foretage nye valg i dette liv. ​

Du er velkommen.

Clairvoyance betyder

"Clairvoyance betyder klarsyn og er en evne til at se andre tilværelsesplaner end det fysiske. Med en højere synsevne er man bl.a. i stand til at se både frem og tilbage i tiden, hvilket er årsagen til, at en clairvoyant kan rådgive omkring både fortidige, nutidige og fremtidige begivenheder."

Hvis det, mod forventning, viser sig efter et kvarter inde i en "læsning", at der ikke er opnået en tilfredsstillende kontakt, kan enten jeg eller klienten, stoppe sessionen uden betaling. Efter dette punkt, må klienten acceptere at sessionen er tilfredsstillende

bottom of page