maya fridan afdødekontakt 

Maya Fridan

Et møde med dine kære?

Mediumitet

Et medie har evnen til at knytte en kontakt mellem åndeverdenen og den fysiske verden - til vores afdøde relationer. Ved denne forbindelse er det muligt at videregive informationer og kendetegn, det vil typisk være fra slægtninge og venner.

Afdødekontakt

Ved afdødekontakt har du en mulighed for at komme i kontakt med afdøde slægtninge og venner, som ønsker at meddele sig til dig. Som medie kan jeg ikke bestemme, hvem der skal komme og hvornår. De afdøde har deres frie vilje til at ønske kontakten.

 

De er nu oftest ivrige efter at meddele sig, når der åbnes op for muligheden for at skabe en kontakt via et medie. Beskederne fra den afdøde er styret af, hvad han/hun ønsker at fortælle. Derfor er sådan en kontakt præget af den afdødes temperament og udtryksform, på samme vis som da de levede.

 

Jeg vil som medie søge at få så mange konkrete informationer, beskrivelser og budskaber som muligt fra den afdøde. Der kan typisk komme beskrivelser af udseende, vaner/uvaner, karakteristika, minder, dødsårsag, budskaber mv.

Der videregives det, som den afdøde fortæller og viser mig. Du kan altså ikke forvente bestemte beskeder eller indhold, som du ønsker.

 

Meddel mig gerne ved tidsbestillingen, hvis du ønsker afdødekontakt.

Hvis det mod forventning, viser sig efter et kvarter inde i en "læsning", at der ikke er opnået en tilfredsstillende kontakt, kan enten jeg eller klienten, stoppe sessionen uden betaling. Efter dette punkt, må klienten acceptere at sessionen er tilfredsstillende.