top of page

 mentorforløb 
klienter beretter

Thomas, erhvervsleder

"Jeg vil gerne sige tak for alle dine inputs og vejledning i forbindelse med vores efterhånden mange seancer. De har været og er, guld værd for mig i min fortsatte udviklingsproces. Lytter løbende til audio fra vores seneste møde. Og det er virkelig interessant, hvordan nye ting i vores dialog træder frem, efterhånden som min perception ændrer sig."

Anett, erhvervsleder, coach og bestyrelsesmedlem

"Corona epidemien var startskuddet for mit mentorforløb hos Maya Fridan. Efter at være hjemsendt fra et aktivt internationalt arbejdsliv med en masse rejsedage, til at sidde i rene online møder, fik mig til at stoppe op og reflektere over både på mit private og professionelle liv.

Tiden til refleksion gjorde, at jeg havde brug for professionel sparring. Valget faldt på Maya Fridan, da jeg allerede havde kendskab til hendes arbejdsmetoder og empatiske væsen.

Maya har gennem mit mentorforløb, udfordret mig til at kigge på områder, som jeg troede, at jeg havde givet nok opmærksomhed. Gennem forløbet fik jeg klarhed og bevidsthed på områder af mit liv, der har holdt mig tilbage fra at udleve mit potentiale fuldt ud.
”Oprydnings arbejdet” blev nænsomt klaret, og fasen omkring opbygning af mit næste professionelle kapitel er nu i fuld gang. Maya har under hele forløbet, givet mig de værktøjer, som jeg havde brug for til at holde fokus.

Jeg kan på det varmeste anbefale et mentorforløb hos Maya Fridan, hvis du mangler byggestenene for at fuldende dine visioner og livsdrømme, så du kan leve det meningsfulde liv. Jeg kommer selv til fortsat at bruge Mayas ekspertiser som en rådgiver for mine mål fremover."

Lotte, direktør og iværksætter

”Hvis ikke jeg havde været her hos dig og fået den støtte og opbakning, var jeg nok slet ikke kommet igang med mit projekt. Eller det var jeg ikke - så havde jeg ikke haft modet. Det har været virkelig fantastisk. Jeg er sikker på, at det får mig det sidste stykke helt ud over rampen, så jeg vil meget gerne bestille et nyt forløb.”

Mentorforløb erhverv

bottom of page