om mig

Jeg startede som professionel clairvoyant i 1997 og er blandt en af Danmarks mest erfarne clairvoyante.

Jeg har deltaget i tv-udsendelserne Den 6. sans, Oraklerne og Fornemmelse for mord 2003 samt de nye afsnit fra 2014.

Bogudgivelse i 2011 "Maya Fridan er clairvoyant  - er du?"

 

Gennem årene har jeg givet mange klarsyns præsentationer og foredrag rundt om i landet. Jeg har været brevkasseredaktør i flere forskellige medier.

Det er blevet til mange forskellige spændende opgaver og sammenhænge.

I mit arbejde med klienter giver jeg rådgivning til både private og erhvervslivet.


Som en naturlig udvikling i forhold til min baggrund og min efterhånden store personlige erfaring, skabte jeg "Clairvoyanceskolen" i 2005. Fundamentet og lysten til at videregive mine erfaringer var blevet stor.

På min Clairvoyance uddannelse til vejleder, træner jeg de studerende fagligt og professionelt til at håndtere deres evner til professionel brug. 

Jeg ser et større og større ønske efter at anvende redskabet og lære at håndtere intuition, mavefornemmelser og indsigter, som et supplement til et eksisterende professionelt erhverv.

En træning til en skærpet intuition og bevidst tillid ved ansættelsessamtaler, konsulentvirksomhed, kundehåndtering, psykologisk rådgivning, virksomheds ledelse, humanistiske erhverv etc. - på alle faglige niveauer.

Jeg er dedikeret til mit erhverv og er så privilegeret at arbejde med min hobby. Mit livs største passion - mit hjertebarn.

 

Fra barnsben havde jeg allerede en høj bevidsthed, både psykologisk set, men også med en indre vished om, at der eksisterer bevidstheder på højere niveauer og livssammenhænge end de for øjet synlige.

En klar indre fornemmelse af, at jeg skulle arbejde som clairvoyant senere i mit liv, hvor min opgave blandt andet ville blive, at jeg skulle hjælpe mennesker til at finde en mening i deres liv, give støtte, give håb og tro - dette i en tid med så meget frygt, pres, præstation, depression etc. på indre som ydre niveauer.

En del af mine opgaver er derfor helt klart, at stå offentligt frem for at synliggøre, at der findes årsags - og livssammenhænge. At der er en højere mening med livet - liv efter liv. Synliggøre at der er "mere mellem himmel og jord", - at vi selv bærer ansvaret og kan ændre vores livsbetingelser med en større bevidsthed. 

Mit livsmotto er: at det skal være sjovt med en dedikation livet i mit liv.

Baggrund

Jeg er oprindelig bankuddannet. Det blev til 18 års bred finansiel baggrund inden for henholdsvis bank og kreditforening. 3 år i en kursusvirksomhed som chefsekretær inden for denne branche. Har boet et år i Dubai.

Clairvoyanceskolen blev fundamenteret i 2004. 

Bogudgivelse: "Maya Fridan er clairvoyant - er du?"

Medvirket i flere tv-programmer "Oraklerne", "Den 6. sans" (populært underholdningsprogram på TV2) og "Fornemmelse for mord" af flere omgange,

Brevkasser, messer, foredrag, klarsyn etc. 

Hertil er jeg uddannet clairvoyant, Mediumship (afdødekontakt), NLP Business Practitioner, Kosmos healer, Theosis-healer, Reiki-mester, regressionsterapeut og undervisninguddannelse på VUC.

Siden 1976 studeret og beskæftiget mig med det spirituelle og de psykologiske aspekter. Deltaget i talrige kurser og foredrag gennem årene med et bredt interessefelt.