top of page

Nlp clairvoyance 

Maya Fridan

Via coaching/samtale/terapi/clairvoyance

Via coaching/samtale/terapi arbejder vi med dine gamle overbevisninger, regler og mønstre, som du føler blokerer dig og hindrer dig i at handle optimalt i givne situationer.

Med støtten fra forskellige NLP-teknikker, arbejder vi med din opfattelse af dig selv og dine omgivelser. Denne proces vil være med til at understøtte dig i at finde frem til, hvad du virkelig ønsker for dig selv.

Formålet er, at du opøver nye handlingsmønstre via vores samtaler og teknikker. Typisk vil du i et forløb også blive understøttet af min skarpe intuition, hvor jeg hjælper dig til at nå ind til kernen i din problematik. 

Jeg vil foreslå specifikke hjemmeopgaver til næste gang, vi mødes, hvis det kan være med til at understøtte processen. 

Ved at give opmærksomhed og øget bevidsthed omkring gamle overbevisninger og hændelser, vil du kunne forvandle dine reaktioner hen til den tilstand, du ønsker, og som reelt set er i overensstemmelse med din egen indre sandhed.

Med den øgede bevidsthed vil du kunne leve et liv med et mere autentisk "jeg", som hjælper dig til at handle på de mål og ønsker, du måtte have. 

 

Processen vil give dig en større forståelse af dig selv og andre mennesker, og i sidste instans være med til at skabe forandringer og en øget handlefrihed.

 

Du har selv teten i forhold til forandring. Jeg giver dig muligheden for at tage den fuldt ud.

"Neurolingvistisk programmering (NLP) er en form for terapi, baseret på den antagelse, at sprog og sprogbrug spiller en vigtig rolle i at forme vores tanker og adfærd, og påstår at vi kan opnå mål inden for personlig udvikling ved at bruge forskellige psykologiske teknikker.

NLP bruges også til personlig udvikling og til at skabe positiv forandring i et menneskes liv. Det gælder både i forbindelse med mental træning for topidrætsudøvere, til erhvervskurser for personlig udvikling og til at afhjælpe følelsesmæssige problemer.

bottom of page