maya fridan Nlp clairvoyance 

Maya Fridan
  • clairvoyance

  • Clairvoyant

  • clairvoyant uddannelse

  • clairvoyanceskole

  • maya fridan

Via coaching/samtale/terapi

arbejder vi med dine gamle overbevisninger, regler og mønstre, som du føler blokerer dig og hindrer dig i at handle optimalt i givne situationer.

Med støtten fra forskellige NLP teknikker, arbejder vi med din opfattelse af dig selv og dine omgivelser. Denne proces vil være med til at understøtte dig i at finde frem til, hvad du virkelig ønsker for dig selv.

Formålet er, at du opøver nye handlingsmønstre via vores samtaler og teknikker. Typisk vil du i et forløb også blive understøttet af min skarpe intuition, hvor jeg hjælper dig til at nå ind til kernen i din problematik. 

Jeg vil foreslå specifikke hjemmeopgaver til næste gang vi mødes, hvis det er med til at understøtte processen. 

Ved at give opmærksomhed og øget bevidsthed omkring gamle overbevisninger og hændelser, vil du kunne forvandle dine reaktioner hen til den tilstand du ønsker, og som reelt set er i overensstemmelse med din egen indre sandhed.

Med det resultat, at du kommer til at leve liv med et mere autentisk "jeg" og som hjælper dig til at handle på de mål og ønsker du måtte have. 

 

Du har selv teten til forandring og her får muligheden for at tage den fuldt ud.

 

En proces som vil give dig en større forståelse af dig selv og andre mennesker, som i sidste instans er med til at skabe forandringer og en øget handlefrihed.

 

Neurolingvistisk programmering (NLP) er en form for terapi, baseret på den antagelse, at sprog og sprogbrug spiller en vigtig rolle i at forme vores tanker og adfærd, og påstår at vi kan opnå mål inden for personlig udvikling ved at bruge forskellige psykologiske teknikker.

NLP bruges også til personlig udvikling og til at skabe positiv forandring i et menneskes liv. Det gælder både i forbindelse med mental træning for topidrætsudøvere, til erhvervskurser for personlig udvikling og til at afhjælpe følelsesmæssige problemer.