maya fridan tilbagemeldinger klarsyn

Maya Fridan Klarsyn i Silkeborg

Klarsynsaftener Maya Fridan

Tak, det var fantastisk at opleve dig live. At du kan være så konkret var en stor oplevelse for mig. Mælkekartoner... 

1000 TAK for en vidunderlig aften.

Tak for en meget inspirerede klarsyns aften.

Tak for en fantastisk aften igår i Lysets hus. Al den information du gav mig igår, skal du vide jeg virkelig sætter pris på ❤ Af hjertet tak søde Maya ❤

 

Hej Maya, Tak for i aften, super god aften 😀

Kære Maya, I lige måde og det var en smadder god aften igår.

Kære Maya! Et STORT TAK til dig. Det var en rigtig god aften!
Kære Maya, tusind tak for i går…. du er fantastisk :)

Kære Maya! Tak for en fantastisk oplevelse igår. Jeg fik simpelthen så meget ud af dit foredrag , dine clairvoyancer og selv at deltage... der faldt mange ting på plads og jeg fik en forståelse af nogle årsags-sammenhænge som du sagde/kunne se, inden jeg selv kunne!
Det er sku da magisk at gå til et arrangement, hvor der er fokus på om der er “mere mellem himmel og jord “? Og så få et skub af den åndelige verden, der i den grad forplanter sig til en fysisk oplevelse. 
Så tak igen :-) juhu ! jeg er så taknemmelig og glad!! :-) :-)

Anonym 2018

Kære Maya!Tusind tak for en super duper aften i går med et fantastisk indlæg og kærlig omsorg for tingenes tilstand! Alt lykkedes til sidst.

Selvom beskederne ikke var direkte til mig, følte jeg mig så meget lettere, da jeg tog derfra og det føltes som I havde talt til mig. For at gøre det kort. Tusind tak for en spændende og fantastisk aften. Jeg fik så meget med og føler mig meget mere fortrøstningsfuld.

Tusind tak for en utrolig spændende og lærerig aften i går. Vi talte sammen om i dag, hvilken kæmpe succes det havde været. Selvom der ikke var besked personligt til mig, kunne jeg bruge meget af det du sagde til andre, eller det du generelt talte om. 

Jeg har mødt mange clairvoyante, men jeg skal love for, at du er den mest kompetente og dygtige clairvoyante jeg har mødt, og så har du en fantastisk karisma og levende måde at formidle budskaberne på. Tusind tak! 

Tak for et forrygende godt arrangement i Silkeborg :) Det var da helt fantastisk og at få hils på dig :D. Tak

Min veninde, der lige har været hos dig, havde en fantastisk oplevelse :-)... tak fordi du er sådan et fantastisk menneske Maya, der deler frugten af dine evner med din omverden. Et kæmpe knus herfra.

Kære Maya! Tak for en livsfremmende oplevelse i går.  

Jeg fik alt forærende som på en perlerække: Hvem, det er godt at være sammen med, hvor, der er meget kærlighed, formålet i mit univers, mit forhold til naturen og hvad der betyder noget. En der beundrer mig, og hvad der er sundt for mig og giver mig livsenergi

Plus en vidunderlig følelse af det åndelige univers og virkeligheden bag det fysiske liv.

Igen tak.

Artikel Kristeligt dagblad

Artikel Femina

Spirituel workshop

 Kære Maya

Det er næsten et år siden at jeg var på jeres 1 uges ophold på Sørup Herregård. Jeg har mange gange tænkt på at skrive en feedback til jer, og det er så nu.

For mig blev det ophold en "game changer" Jeg fik ubeskriveligt meget ud af den uge. Jeg oplevede at min kontrol fuldstændig var slået fra, eftersom jeg var helt uforberedt på, hvad jeg blev kastet ud i. Jeg vidste naturligvis at det handlede om en spirituel rejse på en eller anden måde, men at blive stillet til vægs (i bogstavelig forstand) få timer efter at have sat sig i en cirkel med ca 20 andre som jeg ikke kendte for derefter at begynde at fortælle hvilke billeder man fik ind, tog mig med bukserne nede. 

Det der nok kom som den største overraskelse var, at jeg nok efter 4 dages fuldstændig fantastisk forløb stod med en følelse af, at jeg rent faktisk havde en evne til at formidle beskeder fra den spirituelle verden. 

Efter kursus stod jeg på den ene side meget ydmyg i forhold til mine egne evner, samtidig med at jeg følte, at jeg ikke kunne lade være med at tage et skridt fremad.  Det er så siden blevet til en række clairvoyancer. Et lille rum der netop er blevet færdigt i et center sammen med andre holistiske mennesker samt, en netværksgruppe en masse nye ideer, der er/skal føres ud i livet (min udfordring). Jeg har stadig rigtig meget at lære, så et skridt ad gangen.

Tusind tak igen. I er begge fantastiske. Kærlig Hilsen Karen 

Søde Maya. Ihukommende den pragtfulde uge på Sørup Herregård er jeg stærkt fristet til at melde mig til et forløb hos dig.

Sikke et brag af en workshop. Jeg sidder i toget på vej hjem og tænker med stor glæde på dejligt samværa, righoldig lærdom, masser af sjov og spas, for lidt søvn, smukke mennesker og omgivelser. Jeg er så taknemmelig for at have haft den oplevelse og savner jer alle sammen!

TAK til alle - det var magisk & fantastisk!

Tusind tak for nogle helt fantastiske dage❤️❤️

Tusind tak for en fantastisk uge med fantastiske undervisere Maya Fridan og Bettina Thomsen og workshop med fantastiske skønne mennesker og venner for livet ❤️🙏

En helt fantastisk spirituel oplevelse at være på Sørup Herregård.